IMPRESSIE TENTOONSTELLING/OPEN DAG QUILTATELIER WENDY VOSTERS 29 MEI 2019

1. Goedemorgen !! Vandaag 25 mei 2019 gaan we weer een quiltfeestje bouwen! Het weer is niet helemaal zo zonnig zoals we het zouden willen, maar de voorspellingen zijn dat het in ieder geval droog blijft. Ik krijg -zoals altijd- ontzéttend veel hulp... Ik heb zo'n geweldig team, niks is teveel...  Ik zal er maar meteen mee beginnen: DANKJEWEL lieve helpers, zonder jullie komt er niets van mijn wilde plannen terecht ! Wij samen zijn geweldig ! (Deze mooie badges voor de helpers zijn gemaakt door Marrie en Paula)
Overal in Nederland en België zie je dit beeld: dames die allerhande lappen en meubilair in een auto laden.. ???? Wat is  er toch aan de hand ??? Ze rijden allemaal richting Budel, naar de open dag van Quiltatelier Wendy Vosters en een  quilttentoonstelling van de Tornclubquilters !
Kijk eens wat er uit die tassen kwam ?? Binnen de kortste keren veranderde het terrein in een ware quilttuin.. Stilte voor de storm !

Onze gezellige gitarist/zanger (uit Friesland !) stemt nog even z'n gitaar...
Geniet even mee van de sfeerfoto's...
De fotograaf van al deze mooie foto's ! De reden dat ik nu keuzestress heb, want ze zijn allemaál zo mooi, maar kan ze natuurlijk niet allemaal plaatsen..
   
en tot slot...
een foto van mezelf, zodat jullie even kunnen zien hoe ik liep te glunderen... Zó blij met die gewéldige quilts, bijbehorende mensen én de leuke workshops.. Een dag met een gouden randje... Ik kan er weer een tijdje tegen. Iedereen HEEL ERG BEDANKT ! smmmmmmmak !

Met dank aan: Gerry Flipkens, Riek van Kessel, Mara Brands, Corrie Hol, Gertie van Leeuwen, Margriet Coolen, Ine Bergerhof, Jeanny Bergmans, Sjan vd Boomen, Marry Top, Truus en Stef Roelofsma, Ria Quik, Corry Kelders, Marja Vermeiden, Willemien Gijbels, Paula Nijhuis, Petra Brueren, Conny v Osch, Rina Stakenborg, Angelien Baeten, Anita en Steffie Helwegen, Henny en Bineke vd Haar, Colette Keuten, Margot Damen, Ankie en Merle Koster, Joke Jansen, Anne Lillholm, Blanche vd Broek, Niels en Joyce van Naaimachines Vintage & Antique en niet te vergeten Rinus Smits, Toon van Kessel en mijn Pietje voor het opzetten van allll die paviljoens en waslijnen !