Levensloop Sampler Club (van Wendy Vosters) 

NU PER EMAIL ! START -> JANUARI 2017 !

De laatste tijd worden er in "quiltland" veel dagboekquilts gemaakt; blokken die horen bij een dagboekaantekening, opgeschreven door een lieve quilter uit een ver verleden. Heel interessant en leuk om te doen ! Terwijl ik steeds meer van die dagboekquilt-projecten op internet tegenkwam, plopte een idee in mijn  hoofd op. Wij kunnen ook onze  eigen geschiedenis vertellen aan de hand van een quilt ! Daarom een nieuw project naast mijn oude vertrouwde tijdschrift De PatronenPost  

  lege lay-out: 

"De Levensloop Sampler" 

Een blok-van-de-maand project PER MAIL met als thema UW EIGEN LEVEN ! U gaat iedere maand een blok in elkaar zetten met als thema een groot onderwerp zoals liefde, dromen, werk enz. U ontvangt iedere maand 3 blokpatronen of meer met uitleg en daaruit kiest u een blok die het beste bij past. De bedoeling is dat u daar zlf eenvoudige applicaties (of stitcheries) overheen gaat tekenen en maken. Voordat u roept: dat kan ik niet, natuurlijk ga ik u helpen ! Niet dat ik uw applicatie ga tekenen, maar ik geef veel ideen, zodat u op het juiste pad wordt gezet. Ik vertel u precies hoe u zoiets doet, waar u op moet letten enz. Komt u er ng niet uit, dan ben ik n muisklikje ver weg voor een tip. Het wordt op deze manier een heel persoonlijke quilt !  

In de aflevering die ik u iedere maand toezend, vindt u ook logboekbladen met vragen. Die kunt u invullen en vertellen waarom u juist voor dt blok heeft gekozen en wrom u deze applicatie/stitcherie gemaakt hebt. Bewaar alle afleveringen in een mooie multomap met plastic insteekmapjes en zo ontstaat er een prachtig logboek dat bij uw quilt hoort. (Eventueel kunt u ook nog foto's bijplakken!) Leuk om na een aantal jaren nog eens te lezen hoe u toen over bepaalde zaken dacht !

In de quilt wordt uw eigen monogram en uw eigen huis verwerkt (gaat u ook zelf tekenen met behulp van mijn werkplannen) en er worden enkele tussenblokjes gemaakt om een mooie lay-out te krijgen. (Die lay-out heb ik voor u al getekend, zie boven) U hoeft geen grote hoeveelheden stof te kopen, u kunt de quiltblokken van restjes en Fat Quarters maken. De maat van de quilt wordt (incl. borders en tussenblokjes) 1.80 m hoog en 1.50 m breed, maar desgewenst kunt u de tussenblokjes weglaten.

Wat zijn de kosten ?

De afgelopen jaren heb ik dit project per post geleverd, de kosten waren toen mede vanwege de hoge verzendkosten erg hoog ! Dit jaar heeft Postnl de tarieven alwr verhoogd dus mijn grens is bereikt... IK GA DE LEVENSLOOP-SAMPLERCLUB NU AANBIEDEN PER MAIL, dmv pdf-bestanden. Ik hoef dan alles niet meer uit te printen op een dure printer n ik heb geen verzendkosten meer dus de kosten voor een hl jaar meedoen (12 afleveringen) gaan flink omlaag, namelijk euro 49,- voor het hle project !!  Let op: U KRIJGT IN DE LOOP VAN HET PROJECT RUIM 180 BLADZIJDEN AAN HOE-DOE-JE-DAT-INFORMATIE EN PATRONEN ! 

Hoe kan ik mij opgeven ? 

Hoe lang gaat dit samplerproject duren ?  

Het hele jaar, van januari 2017 tot/met december 2017

Meedoen ??? 

Wendy Vosters  Emailadres: info@wendyvosters.com 

     Terug naar de website / indexpagina

      Naar het tijdschrift De PatronenPost